Letselschade, een term die je vast bekend voorkomt, maar wat betekent het nu precies? Bij Kracht! Letselschade begrijpen we dat letselschade meer is dan alleen een woord. Het heeft te maken met jouw welzijn en je herstel na een ongeval.

Wat is Letselschade?

Letselschade omvat alle schade die het gevolg is van een ongeval en te maken heeft met letsel. Hierbij maken we onderscheid tussen materiële schade, zoals kosten voor medische behandelingen, verlies van inkomen en hulp en aanpassingen in huis, en immateriële schade zoals pijn, angst en emotionele gevolgen. Een letselschadespecialist staat voor je klaar om je te helpen bij het verhalen van zowel materiële als immateriële schade.

Smartengeld: vergoeding voor immateriële schade

Smartengeld, een vergoeding voor immateriële schade, compenseert het leed dat je hebt ervaren na een ongeval. Denk aan psychische klachten zoals angst, pijn en depressieve gevoelens. Onze letselschadespecialisten begrijpen dat dit soort schade niet eenvoudig in geld is uit te drukken, maar wij kunnen je helpen om een rechtvaardige vergoeding te claimen voor het leed dat je hebt doorgemaakt.

Verschillende soorten letselschade: verkeers- en bedrijfsongevallen

Bij Kracht! Letselschade zijn verkeersongevallen en bedrijfsongevallen, twee van de meest voorkomende oorzaken van letselschade. Onze experts hebben samen 75 jaar ervaring en kunnen je bijstaan bij allerlei soorten letselschade, met een specifieke focus op deze situaties.

Jouw vergoeding bij letselschade

Als je letselschade hebt opgelopen door toedoen van een ander, heb je recht op een vergoeding. Het proces kan complex zijn, maar bij Kracht! Letselschade krijg je persoonlijk aandacht en advies op maat. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Wat is smartengeld? Een voorbeeld uit de praktijk

Stel, je bent betrokken bij een verkeersongeval of een bedrijfsongeval waarbij je gewond raakt. Naast materiële schade zoals medische kosten en inkomensverlies, ervaar je ook psychische klachten zoals angst. Smartengeld compenseert deze immateriële schade. Onze letselschadespecialisten kunnen je helpen om een passende smartengeldvergoeding te claimen.

Kracht! Letselschade:
jouw partner in de strijd

Onze toegewijde experts van Kracht! Letselschade staan altijd voor je klaar. Met ruime ervaring, persoonlijke aandacht en vastberadenheid, zorgen wij ervoor dat jij krijgt waar je recht op hebt. Of het nu gaat om verkeers- of bedrijfsongevallen, wij zijn er om jouw belangen te behartigen en je te ontzorgen, omdat jij het verdient om je leven weer op te pakken.

Neem contact op