Hans Török

Als je zoals ik al sinds 1989 in de letselschade werkzaam bent, mag je jezelf toch wel een ‘ervaren rot’ in het vak noemen. Ik ben werkzaam geweest bij diverse grote (aansprakelijkheid)-verzekeraars en ook belangenbehartigerbureaus en heb hier alle disciplines doorlopen zowel in de binnen- als buitendienst. Voor mijn werk bij Kracht! Letselschade heb ik ruim 10 jaar bij hetzelfde letselschadebureau uitsluitend voor slachtoffers als schaderegelaar gewerkt.

Met mij haal je een echte ‘pitbull’ in huis! Ik laat niet los en ga voor je door het vuur, stippel met je een goede strategie uit om privé én financieel weer grip op je leven te krijgen. Persoonlijk, eerlijk, vasthoudend en direct, zo ervaren klanten mij. Het menselijke aspect dat ieder persoon en elke zaak weer anders is en je ondanks 30 jaar ervaring altijd weer nieuwe ontwikkelingen meemaakt, die aspecten geven mij de passie en kracht! in mijn werk. Uitgangspunt in de schaderegeling voor de cliënt moet zijn: een eerlijke vergoeding van de schade en respect voor de persoon.

Medische kennis heb ik opgedaan in de jaren dat ik een internationaal medisch bemiddelingsbureau (USA & Zwitserland) gerund heb. Die kennis en ervaring als zelfstandige komt ook goed van pas bij de behandeling van letselschade van ondernemers en zelfstandigen. Ook bijt ik mij graag vast in vastgelopen- en/of overnamedossiers.

Naast de opleiding tot NIVRE-Register Expert Personenschade en Arbeidsdeskundige ben ik ook opgeleid als Mediator. Na mijn werk ga ik graag sporten en koken. Een andere passie van mij is duiken. Wil je meer weten? Vraag het gerust, ik ben je graag van dienst.