“Het heeft iets meer dan een jaar geduurd, maar nu is de zaak gelukkig afgerond. Er is een mooi bedrag uitgekomen waar ik onkosten mee heb kunnen dekken.”

In december 2017 kreeg ik een auto ongeluk, de tegenpartij was schuldig. Het allerergste vond ik nog dat ik lichamelijke klachten had overgehouden aan dit voorval. Hierdoor heb ik tijdelijk thuis gezeten, wat ik heel erg vond.

Op een dag heb ik wat rondgekeken op Google, ik had namelijk zelf contact met de tegenpartij over de afronding van deze situatie. Dit leverde mij ontzettend veel stress op, wat niet positief was voor mijn herstel.

Toen kwam ik bij het letselschadebureau van Harry uit. Harry was toegankelijk en legde mij uit wat hij voor mij kon betekenen. Ook wanneer ik twijfels had over iets, legde Harry mij dit uit, wel vaker dan 1x als dit nodig was. Harry is zelfs een keer bij mij thuis geweest om de situatie in te schatten, dit was een prettige afspraak, ik voelde mij ondersteund.

Het heeft iets meer dan een jaar geduurd, maar nu is de zaak gelukkig afgerond. Er is een mooi bedrag uitgekomen waar ik onkosten mee heb kunnen dekken.

Bedankt hiervoor.