“Mijn recensie is geschreven vanuit mijn hart, want zo ben ik, en spreek hier nogmaals mijn dank uit voor ALLES wat je voor mij hebt gedaan. Toekomstige cliënten zijn bij jou in goede handen.”

Mijn recensie is geschreven vanuit mijn hart, want zo ben ik, en spreek hier nogmaals mijn dank uit voor ALLES wat je voor mij hebt gedaan. Toekomstige cliënten zijn bij jou in goede handen.

Na een bedrijfsongeval in januari 2017 kwam ik bij dhr. Tehubijuluw (Harry) terecht, en wat ben ik fantastisch geholpen!!

Aan de telefoon had ik al een goed gevoel en na de eerste visite aan ons huis adres werd dat alleen maar bevestigd.

Als ik al had gedacht dat dit een zacht eitje zou worden had ik wel de plank goed mis geslagen, want eerst moest er toch iemand aansprakelijk gesteld worden en na diverse pogingen gelukt, maar dan begint het pas… En het wordt lastig als blijkt dat de aansprakelijke partij je werkgever is waar je net drie weken in dienst bent…

Brieven schrijven en mailen (soms telefoneren ), een werkgever die niet mee werkt. Maar ook dat probleem werd door Harry opgelost, er werd een bemiddelingsbureau ingeschakeld, en toen er ook een zaak begon te spelen buiten het oorspronkelijke letsel bleef Harry positief; hoewel dit wel invloed zou kunnen hebben op het eventueel uit te keren bedrag.

Ik werd er soms wanhopig van, maar altijd was daar Harry: ik die te snel met emoties reageerde werd telkens teruggezet door Harry, positief en onversaagd ging hij door. Nu na ruim twee jaar ligt er dan een akkoord op tafel en inmiddels door alle partijen ondertekend waardoor uitbetaling van smartengeld kan plaats vinden.

Wat had ik moeten doen zonder dit kantoor, wat had ik kunnen beginnen, gewoon helemaal niets! Want als leek weet je en zie je de weg door het dichte oerwoud niet.

Kortom, ik kan Harry van harte aanbevelen, hij is deskundig, vasthoudend, professioneel, duidelijk en correct (ook naar de tegenpartij) en heeft veel kennis van zaken.

Ik ben Harry zeer veel dank verschuldigd en wil hem hierbij nogmaals heel hartelijk danken voor alles wat hij voor mij gedaan heeft.